thuis

De nieuwe standaard in fossielvrij verwarmen

Wij zijn De Warmte Maatschappij en leveren fossielvrije warmte aan de gebouwde omgeving. Op deze wijze dragen wij bij aan een aardgasvrij Nederland en een gezonder en duurzamer leefklimaat.

Bekijk onze vacatures en kom werken bij De Warmte maatschappij

Als je klaar bent om deel uit te maken van ons team dat bijdraagt aan een duurzamere toekomst en als je jezelf ziet als een held in de energie transitie, dan komen we heel graag met jou in contact, laat wat van je horen dan maken we tijd voor een kop koffie, past dat beter na werktijd ook geen probleem.

Als warmteleverancier leggen wij lokaal warmtenetten aan die al beschikbaar zijn vanaf 40 wooneenheden, daarna is deze onbeperkt op schaalbaar.

Door onze kostenvriendelijke leveringsmethode betaalt u nooit te veel. Het gebruik van fossielvrije warmte wordt zo mogelijk voor iedereen.

Hubert Bloemen
Directeur De Warmte Maatschappij

Betaalbaarheid en gemak voor de gebruikers is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Door het toepassen van een alles in een concept wordt fossielvrije warmte mogelijk voor iedereen. Dit doen wij via het aanleggen van een warmtenet en het toepassen van een unieke modulaire en efficiënt afgiftesysteem. Hiermee worden woningen verwarmt en kan de woning met dezelfde installatie ook worden gekoeld.

Samen werken we aan een duurzame toekomst

Previous
Next

Maak een keuze