thuis

Aardgasvrij en energiezuinig wonen. Dat doe je samen met Clara®.

Ik ben Clara®. Ik zorg voor slimme warmte in huis.

Nederland moet in 2050 aardgasvrij zijn. Een hele onderneming, maar onvermijdelijk als we willen zorgen voor het klimaat, onze toekomst en die van onze kinderen. Dit betekent dat we alternatieve manieren moeten vinden om onze woningen te verwarmen, te koken of warm te douchen. Hier kom ik om de hoek kijken.

Even voorstellen; mijn naam is Clara® en ik vervang je oude CV-ketel. Ik ben niet groter dan een hoge koelkast en kan je huis verwarmen én verkoelen en ik zorg dat je altijd over warm water beschikt. Zonder ingrijpende veranderingen en aanpassingen zijn de energielasten veelal lager!

Zelf makkelijk regelen

Voorschotbedrag
aanpassen

Contract
bekijken

Mijn verbruik
inzien

Samenwonen met Clara®. Een helder idee.

Gaan we samenwonen? Fijn! Ik beloof je, ik ben je ideale partner. Betrouwbaar, warm en zorgeloos. Ik sta altijd voor je klaar, houd je warm in koele tijden en geef je verkoeling tijdens warme dagen. Bovendien kan ik je helpen op je woonlasten te besparen en ben ik bijzonder duurzaam.

Ik zal je geen overlast bezorgen, want ik installeer me bij jou thuis zonder dat er een grote verbouwing nodig is; ik neem de plaats in van de CV-ketel en zorg dat je radiatoren worden vervangen door een ventilatieconvector of deze wordt bijgeplaatst. Ik regel alles voor je, geef je een duidelijk overzicht van je verbruik en de kosten en zorg ervoor dat je er altijd behaaglijk bij zit. Van mijn aanwezigheid in huis word je blij. Dat garandeer ik je!

Clara® is eenvoudig en snel geïnstalleerd.

Over de installatie van Clara® in je woning hoef je je niet druk te maken. Dat is meestal al in maximaal twee dagen gepiept. Je hoeft er je huis niet voor uit want er worden een aantal beperkte aanpassingen gedaan. Het is een kwestie van vervangen; Clara® neemt de plek in van de oude CV-ketel en het huidige afgiftesysteem wordt aangepast.

Besparen doe je samen met Clara®

Energiekosten nemen een flinke hap uit je budget voor woonlasten. Clara® helpt je energie en kosten te besparen en tegelijkertijd het milieu te beschermen. Hoe fijn is dat? Clara® gebruikt stroom in plaats van het veel duurdere en meer vervuilende aardgas. Bovendien wordt het water gelijkmatig en op een lage temperatuur opgewarmd. Heerlijk comfortabel en veel energiezuiniger dan de traditionele centrale verwarming. En dat merk je in je portemonnee!

Clara® geeft je helder inzicht in de kosten

Verwarmen, douchen, koken; vaak doe je het zonder enig idee te hebben van de kosten. Dat verandert wanneer Clara® deel gaat uitmaken van je huishouden. Clara® zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je verbruik en dus in je kosten. Je zult zien dat je stroomrekening omhoog gaat, maar omdat je geen (duur) aardgas meer verbruikt, gaan je totale energiekosten omlaag. Je houdt dus onderaan de streep meer geld over. Met dank aan Clara®.

Clara® verwarmt niet alleen, ze is ook koel

Dat Clara® thuis voor een gezellige, comfortabele warmte kan zorgen tijdens koude dagen, hoeven we je niet meer te vertellen. Maar wist je dat ze je huis ook lekker koel kan houden als de temperaturen buiten hoog oplopen? Zo heb je met Clara® het beste van twee werelden in huis; verwarming en airconditioning in één! Mooi meegenomen toch?

Clara® past in elke woning, groot of klein

Voor Clara® is altijd wel een plekje te vinden. Meestal is dat op de plaats van de CV-ketel, want die verdwijnt uit huis met de komst van Clara®. Je hoeft er dus geen extra ruimte in huis voor te maken. Hetzelfde geldt voor de bijbehorende convector radiatoren. Omdat ze de bestaande radiatoren vervangen, gaat er geen kostbare ruimte verloren. Dus geen extra (of grote) apparaten in of bij huis. Wel zo prettig.

Stroom kies je zelf

Kies je voor Clara®, dan betekent dat niet dat je vast zit aan een bepaalde energieleverancier. Je bent vrij om je eigen stroomleverancier te kiezen. Als je geld kunt besparen door over te stappen naar een andere energieleverancier, houdt niets je tegen. Je bent niet afhankelijk van anderen en betaalt alleen wat je zelf verbruikt. Met Clara® kom je nooit voor verrassingen te staan.

Clara® geeft je vrijheid. Je betaalt ons vastrecht en voor je eigen gebruik.

Kies je voor Clara®, dan kies je voor afname van warmte & koeling bij De Warmte Maatschappij. Je bent niet afhankelijk van anderen en betaalt alleen wat je zelf verbruikt. Met Clara® kom je nooit voor verrassingen te staan.

Samen werken we aan een duurzame toekomst

Previous
Next

Samen met Clara® draag je bij aan een beter klimaat.

Het klimaat verandert en de aarde is aan het opwarmen, dat weten we allemaal. We moeten iets doen om verdere opwarming tegen te gaan. Het beperken van het gebruik van fossiele brandstoffen, zoals aardgas, is een belangrijke stap in de goede richting. Dat is precies wat Clara® voor je doet. Met Clara® heb je geen aardgas meer nodig om je huis te verwarmen of warm te douchen. Hierdoor stoot je beduidend minder CO2 uit en draag je bij aan een beter klimaat.

Maak een keuze